Thursday, 31 March 2011

e-novel TERHANGAT

kali nie akue nak kongsi psal e-noval yg akue slalu follow..kalo korg kipas susah mati novel tpi kekangan fulus membataskan niat murni anda inilah jalan penyelesaiannya...lepas nie wang bukan lagi penghalang niat murnie kite..oh yeaaahhhh!!!!



novel die tulis nie memang klakar tak hengat sampai dah habis bace pown still duk senyum sensorg sampai member akue asyik tegur asal duk senyum cam kerang busuk..kihkihhhh...dalam banyak2 novel die akue paling suke "hot & cold"...die nyer cite pasal budak2 sekolah asrama baru nak merasa erti cinta hingga bdak2 nie dah dewasa dan merasa cinta sebenarnya..cite nie memang cite paling klakar akue penah baca.


blog nie jugak antara novel paling best akue penah baca..die nyer cite "comelnya cinta" memang sweet betul..kisah cinta antara jejaka hensam lagi kaya **watak bese jumpe lam novel** dipaksa kawen ngan gadis kampung yang tak brape lawa...family laki nie kaya sangat sampai buat program realiti cari jodoh untuk laki nie...diorg kenal time pompuan nie tak sengaja terlibat lam program realiti tue..novel nie tak habis lagi masih belum tahu penghujung nasib pompuan & laki kaya tue..tp cam base la akue branie jamin ler last sekali mesti diorg jatuh cinta punyer **ending base lam novel**.



cik nurfa penulis blog nie memang betul2 berbakat ler bagi akue..die punyer cite paling best **hikayat cinta**..cite die pasal dunia bola keranjang hero die lam nie budak sekolah yang kaya lagi hensam **hero dah la kaya hensam palak..tak beragak** dan heroin plak seorang pompuan agak berumur tapi comel & minat giler ngan bola keranjang..heroin nie sebenarnya jurulatih kumpulan alex.. disebabkan jarak umur diorg sangatlah jauh maka diorg tak sedar yang cinta wujud antara mereka...novel nie kalo nak tao ending die kene beli novel sebab penulis die sambung penghujung kisah diorg dalam bentuk novel bercetak....




blog nie plak akue suke bace novel "kasih tercipta" cerite tentang seorang pompuan bekerja sebagai orang gaji sebab kene paksa dengan family die..lebih malang lagi die telah dirogol tanpa die sedar..orang yang rogol die pasal anak majikan die sendiri yang sah2 kaya + hensam giler..lepas kene rogol nie plak pompuan nie plak termengandung dan masa die citer hal sebenar kat majikan die kene halau...pompuan nie memang tak mahu gugurkan kandungan die sampai anak die lahir die jumpa balik laki yang rogol die tue..mase jumpe laki yang rogol die tue memang die benci giler..tapi laki nie tak pernah plak tahu kewujudan benih disebabkan perbuatan terkutuk die tue..macam mane kesudahannya???jangan malu2 tuk follow blog nie...


.: teringin nak tahu ending "hikayat cinta" tapi fulus tak de nak beli novel 2 :.

Tuesday, 29 March 2011

cerite 4 April

Tahun nie 4 April adalah tarikh penting lam idop akue..**ayat skema**

Salah satu sebabnyer 4/4 nie bufday BFF akue..dah lame tak jumpe die memang rindu giler..akue kenal member akue nie sejak form 4..w'pown kteorg tak kenal sejak zaman kanak ribena tapi bagi akue dielah kawan yang betul2 boleh dianggap sbg kawan :)


 
bufday girl baju kurung merah...tina rindu ler *_~


4/4 jugaklah tarikh akue VIVA..cuak seyhh sbb lecture yg jadi pemeriksa ak memang jenis banyak soal..kene prepare awal2 cam nie..takot tak leyh jawab plak soklan die 9t..lagi pown akue sendiri pown tak brape jelaz bende yg akue tulis sume tue..heheee..tapi takpe macam sume orang akue akan buat yg terbaek!! 

Lepas dah siap viva & siapkan sume keje yg t'tunggak akue balik kampung malam tue jugak..Dah lame sebenarnya tak balik umah..rindu ler plak rasenyer...akue balik umah lame gak ler lam 2 minggu..duk UKM tyme study week memang sunyi..baek akue balik umah jer~~!



 
tiket bas dah siap beli **10x mira teman ak g beli tdi** 

.: tak sabar nak tunggu 4/4 :.

Saturday, 26 March 2011

hai...

salam..
akue budak baru kat sinie
kalo salah tolong tunjukkan @_@